Nieuws en acties

Baderie Snijders zoekt verkooptalent - 26 september 2017


Vacature Baderie Snijders is een dynamisch bedrijf dat al bijna 45 jaar actief is in de regio Weert. In een moderne showroom bieden wij een ware beleving op het gebied van badkamers, sanitair en tegels. Daarnaast zijn wij een totaalinstallateur en kunnen klanten bij ons terecht voor alles op het gebied van installatietechniek. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, vervanging, aanpassing of verzekeringskwesties.

Wat zoeken wij?

Onze ideale kandidaat is een mensen mens die beschikt over een aanstekelijk enthousiasme. Afgestudeerd interieurarchitect of iemand die echt gevoel heeft voor styling en interieurontwerp. Een eigentijds verkooptalent met werkervaring in de dienstverlening of veel ervaring heeft in het klantencontact. Iemand die samen met ons team bereid is om te bouwen naar een geweldig eindresultaat voor onze klanten. Als verkoopadviseur adviseer je onze klanten bij aankoop van badkamers en alles wat daarbij hoort. Daarnaast ontwerp je de gewenste badkamer, bestel je de benodigde materialen en voer je de juiste administratie.

Ben jij commercieel, creatief en klantgericht en bereid om te leren en je constant te verbeteren? Ben jij ook nog eigentijds en representatief met een brede interesse in badkamertrends en voldoe je aan de gevraagde eigenschappen? Dan zoeken wij jou!

Profiel

  • Gevoel voor styling en interieurontwerp
  • Enig technisch inzicht is wenselijk
  • Beschikt over een aanstekelijk enthousiasme en bereid om te leren
  • Iemand die van aanpakken weet
  • Uren in overleg, zaterdag beschikbaar

Wat bieden wij?

Wij bieden een fijne werksfeer in een klein hecht team waarbinnen eigen inbreng zeer op prijs wordt gesteld.

Geïnteresseerd?

Stuur je cv en motivatie brief naar Baderie Snijders, Moesdijk 22, Weert t.a.v. Marc Pleunis. Of mail naar info@snijders-installatie.nl. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Marc Pleunis, telefoon 0495-532169.

Baderie Snijders benoemd tot Villeroy & Boch Selected Dealer


Perfecte showroombeleving door vakkennis, ervaring, service, gevarieerd aanbod

FotoWeert – Vanaf heden is Baderie Snijders een ‘Villeroy & Boch Selected Dealer’. Een eervolle vermelding want Villeroy & Boch staat bekend als hoogstaand kwaliteits-merk voor badkamer- en wellnessproducten. Villeroy & Boch selecteerde een aantal badkamerspecialisten die voldoen aan de strenge eisen die het merk stelt om haar kwaliteit te garanderen. Dankzij de vakkennis, ervaring, goede service en het geva-rieerde en ruime showroomaanbod van Villeroy & Boch producten, behoort Baderie Snijders nu tot de groep ‘Villeroy & Boch Selected Dealers’.

Het bekijken, vergelijken en aanschaffen van badkamer- en wellnessproducten is bij Ba-derie Snijders erg aangenaam, doordat de medewerkers over een brede vakkennis be-schikken en jaarlijkse door Villeroy & Boch trainingen op de hoogte worden gebracht van alle laatste ontwikkelingen en noviteiten. Elke bezoeker van de showroom krijgt hierdoor het beste advies dat aansluit op zijn persoonlijke wensen en behoeften. Bovendien biedt de showroom in Weert een ruime collectie Villeroy & Boch producten - zoals wastafels, baden, douchevloeren, meubels en andere badkamerbenodigdheden - zodat in alle rust producten bekeken kunnen worden.

FotoAdvies
Voor het perfecte advies over badkamers van vakmensen en het bezichtigen van Villeroy & Boch producten met eigen ogen is een bezoek aan Baderie Snijders een must. Bezoek de showroom aan de Moesdijk 22 in Weert voor alle ins en outs over de badkamer. Sa-men met de Selected Dealers realiseert Villeroy & Boch uw droombadkamer. Kijk voor meer informatie op www.baderie.nl/showrooms/snijders of op www.villeroy-boch.com.

Over Villeroy & Boch
Villeroy & Boch - met hoofdkantoor in Mettlach, Duitsland - heeft productiefabrieken in Europese landen, Mexico en Thailand. Het assortiment van Villeroy & Boch bestaat uit artikelen van de drie divisies Bad-kamer & Wellness, Tafelcultuur en Tegels. Met 265 jaar aan bedrijfshistorie is Villeroy & Boch vandaag de dag een Europees lifestyle-merk, actief in 125 landen. Kijk voor meer informatie op www.villeroy-boch.com.

Badkamermetamorfose gerealiseerd


In Juni 2012 vierden Snijders Installatiebedrijf haar 40 Jarig bedrijfsjubileum

Dit bedrijfsjubileum is zeer bijzonder gevierd.

Snijders Installatiebedrijf heeft via een oproep een badkamermetamorfose gerealiseerd. Vele reacties kwamen binnen, waaruit een keuze is gemaakt.
In februari 2013 zijn de werkzaamheden rondom de metamorfose gerealiseerd en is de badkamer inmiddels opgeleverd. De badkamer is volledig naar wens ingevuld.

De betreffende familie is bijzonder blij met het eindresultaat en kunnen welverdiend genieten van een warm bad!

Voor en na